Eerste training

Op woensdag 11 maart heeft het eerste trainingspotje plaatsgevonden. In sporthal de Blinkerd was de eerste kennismaking met een nieuw team dat in september mee gaat doen aan een haagse futsal competitie! Tijdens de eerste training bestond het team uit Wouter (initiator), Len, Rene, Gijs, Ashwin, Adriaan, Jordi, Rob en ondergetekende. Daarnaast waren er nog 2 invallers (Stephen en Louis Paul) aanwezig.

Het was goed te merken dat de meesten 4/5 jaar niet hadden gevoetbald, waardoor vooral de scherpte en de conditie ontbrak! Ondanks het soms wat roestige spel waren er ook zeker aanknopingspunten om op voort te borduren. Het was dan ook zeker voor herhaling vatbaar en de eerst volgende trainingspartij zal op 25 maart plaatsvinden. Dat geeft iedereen 2 weken de tijd om fysiek te herstellen!