Category Archives: Trainingsverslagen

Tweede training

De tweede training heeft op 25 maart plaatsgevonden in de sporthal Overbosch. Tijdens de 2de training was er wederom een goede opkomst: Wouter, Rene, Gijs, Titus, Len, Jordi, Rob, Ashwin, Louis Paul en onze nieuwe aanwinst Nick. Ondanks de zeer benauwde zaal ging het combineren (zeker in het begin) al stukken beter. We wisten elkaar soms aardig te vinden en er waren de nodige (bedoeld of onbedoeld) panna’s te bewonderen!!

Er is ook besloten om gezamenlijk een ‘echte’ zaalvoetbal bal te kopen. Zo kunnen we een beetje wennen aan de bal en werken aan ons balgevoel.

Na de trainingsavond is het nog wel overduidelijk dat we meer training nodig hebben voordat het echte werk in september begint.

Eerste training

Op woensdag 11 maart heeft het eerste trainingspotje plaatsgevonden. In sporthal de Blinkerd was de eerste kennismaking met een nieuw team dat in september mee gaat doen aan een haagse futsal competitie! Tijdens de eerste training bestond het team uit Wouter (initiator), Len, Rene, Gijs, Ashwin, Adriaan, Jordi, Rob en ondergetekende. Daarnaast waren er nog 2 invallers (Stephen en Louis Paul) aanwezig.

Het was goed te merken dat de meesten 4/5 jaar niet hadden gevoetbald, waardoor vooral de scherpte en de conditie ontbrak! Ondanks het soms wat roestige spel waren er ook zeker aanknopingspunten om op voort te borduren. Het was dan ook zeker voor herhaling vatbaar en de eerst volgende trainingspartij zal op 25 maart plaatsvinden. Dat geeft iedereen 2 weken de tijd om fysiek te herstellen!